Over ons...

In 1992 kregen wij, Johan en Michal van Vliet, onze eerste Sheltie, een sable reutje met de naam RoMy. RoMy was een geweldige familie- en werkhond. Met hem en zijn maatje Katja hebben we de agility leren kennen. Toen RoMy en Katja op hoge leeftijd overleden hebben we 9 jaar geen hond gehad. Al die tijd bleef het Sheltievirus kriebelen. In vakanties, als we aan het wandelen waren in de bergen, dan misten we de honden het meest.

In 2015 werden we getagd in een bericht over een nestje. Net op het juiste moment 😊. Er was in ons leven weer plaats voor honden. MyK' - Dancing Dream You're My King-  mocht komen. MyK' is een sheltie uit een show- en een werklijn. Dus toen MyK'4 maanden oud was liepen we onze eerste show, waar MyK' gelijk een VB1, eerste plaats Veel Belovend, kreeg. Sindsdien lopen we af en toe een show. 

Na een jaar kwam er een tweede sheltie bij: Asterix -Cani Amano Delirant isti Romani- ook weer een hond uit showlijnen. 

Onze honden zijn sportief. MyK's loopt inmiddels in de 2de graad, met de fokster Chantal Borgmann. Met onszelf lopen beide honden 1ste graad, want dat is het niveau van de baasjes. Ook Mr Blue wordt een sporthondje. Ondanks de jonge leeftijd wordt dat al duidelijk. Het liefst racet hij de hele dag! En hij staat heel enthousiast te krijzen naast het agilityveld.

Met onze shelties kregen we er een hele familie bij! Een bijzondere ervaring, omdat dat met onze eerste honden niet zo was. Deze honden zijn met liefde gefokt en de fokkers willen dan ook betrokken blijven bij hun pups.

Kortom we genieten ontzettend van en met onze honden. 

Facebook

MyK', Asterix & Mr Blue hebben ook een eigen facebookpagina: MyK', Asterix & Mr Blue